Om os

 

 

OM TE & KAFFE SALONEN

 

Stort udvalg af kvalitets te, kaffe, delikatesser og gavekurve

Med et stort udvalg af kvalitets te, kaffe og delikatesser, mange kendte brands - men også små spændende ukendte brands, får du her et bredt udvalg af lækre varer til forkælelse af dig selv, familien, kollegaerne eller veninder og venner.

 

Mulighed for rabat ved mængdekøb & abonnementskøb

Alle varer kan købes enkeltvis, men ved køb af flere eller større pakninger, opnår du en rabat. Se den enkelte rabat på hver vare, når du vælger antal.

Du har også mulighed for at købe te, kaffe og/eller delikatesser på abonnement, hvor du får en leverance 1 gang om ugen eller måneden. Du vælger selv om vi skal sende en bestemt vare eller om du vil overraskes. Der kommer i øvrigt altid en gratis overraskelse med i hver pakke.

 

Salg til private og firmaer

Private kan handle på webshoppen både med eller uden log in. Hvis du opretter dig som bruger, får du mulighed for at se seneste køb og dine favoritter.

Firmaer kan handle te, kaffe og delikatesser til personalet med mulighed for mængderabat. Vi kan også tilbyde at lave gavekurve som julegaver, kundegaver mm.

 

Hurtig levering og god kundeservice

Du får dine varer leveret 1-3 dage efter bestilling og du har altid mulighed for at komme i kontakt med os hver dag mellem kl. 8-18 på telefon 93805130, mail: info@theogkaffesalonen.dk eller på chatten.

 

Bliv klogere på te og kaffe

Vi har en bred viden indenfor te og kaffe og deler gerne ud af den. Vi lægger løbende mere viden op på vores hjemmeside, vores sociale medier og i vores nyhedsbreve. Så er du også passioneret omkring te og kaffe, så hold øje med vores nye oplæg eller ring og få en snak med os.

 

Modtage vores nyhedsbrev og Følg os på de sociale medier

Hver måned har vi tilbud på en ny te, kaffe og delikatesse. Se tilbuddene her på webshoppen eller vær sikker på at du ikke misser dem ved at modtage vores nyhedsbrev eller følge os på vores sociale medier. Her kan du også blive klogere på te og kaffe og følge med i trends på markedet.